9 Φεβ 2014

Τα γλαστράκια της αγάπης!

Καλησπέρα!💗
Εύχομαι καλό μήνα αν και λίγο καθυστερημένα.
Το Φεβρουάριο βλέπουμε ποικίλα και έντονα σχόλια σε διάφορα φόρουμ συζητήσεων στο διαδίκτυο σχετικά με τον Άγιο Βαλεντίνο.
Εδώ, δε θα αναλύσουμε το θέμα ως προς το εμπορικό κομμάτι, από που προέρχεται η μέρα αυτή και μπλα μπλα...
Στο κάτω κάτω αν γυρίσουμε τα χρόνια πίσω, στα γλυκά εκείνα χρόνια της νιότης, θα θυμηθούμε πως λίγο πολύ όλοι γιορτάσαμε κάποια στιγμή αυτή την μέρα. Και κάποιοι συνεχίζουν ακόμα...😉

Τα γλαστράκια της αγάπης από άδεια κεσεδάκια:
(από κρέμες καραμελέ του γιου μου τα συγκεκριμένα, χαχαχα)



Μια απλή κατασκευή, χωρίς δυσκολίες και πολλά υλικά. Χρειάζονται μόνο άδεια κεσεδάκια (από γιαούρτι, γλυκά,κ.α), χαρτοπετσέτες, ξυλάκια από σουβλάκια, κόλλα, χαρτόνια και κορδέλες.







Τις προάλλες, ήπιαμε καφέ με τον άντρα μου σε ένα μαγαζί εδώ στο χωριό που μένουμε. Όπως βλέπετε οι κούπες που μας σέρβιραν το καφέ, ταιριάζουν με το θέμα της ανάρτησης - χαχαχα -  οπότε θα κλείσω με αυτή τη φωτογραφία.
Love is in the air...💖


Καλές δημιουργίες!

1 σχόλιο:

Kate'sCakeBox είπε...

Καλησπέρα Σοφάκι μου!!ξετρελάθηκα με τα γλαστράκια του...Αγίου Βαλεντίνου που ξεκίνησαν απο άδεια κουτάκια κρέμας καραμελέ και γιαουρτιού!απλά υλικά η μοναδική σου έμπνευση και τα χρυσά σου χεράκια έκαναν απίστευτα πράγματα!!καταπληκτικές και οι κούπες του καφέ στην καφετέρια!!φιλάκια πολλά και την αγάπη μου σου στέλνω!