8 Απρ 2015

Πασχαλινό δεντράκι!

Καλησπέρααα!🌸
Διανύουμε τη Μεγάλη Βδομάδα των Παθών του Ιησού Χριστού. Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και η μέρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη μιας αμαρτωλής γυναίκας που μετανόησε, πίστεψε στο Χριστό και άλειψε τα πόδια του με μύρο.
Επίσης διανύουμε τις μέρες που έχουμε τα παιδιά μας σπίτι, μιας και τα σχολεία είναι κλειστά λόγω διακοπών του Πάσχα.
Οπότε σας έχω μια ιδέα να περάσετε δημιουργικά τη μέρα σας και παράλληλα να στολίσετε το σπίτι σας.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλαδιά ή ένα δεντράκι αληθινό σε γλάστρα ή στο κήπο. Τι μόνο Χριστούγεννα θα στολίζουμε; Γιατί όχι κι ένα Πασχαλινό δεντράκι;;;Εμείς είχαμε δεντράκι από τα Χριστούγεννα... Είχαμε μαζέψει δυο μεγάλα κλαδιά με παρακλάδια και είχαμε φτιάξει χειρ/τες βάσεις να σταθούν (δείτε παλιότερη ανάρτηση). Κρεμάσαμε λοιπόν στα κλαδάκια μας χρωματιστά αυγά από φελιζόλ, κορδέλες με τριανταφυλλάκια από πολυμερικό πηλό, τις λαμπάδες μας και μια κότα από χαρτόνι που έφτιαξε ο γιος μου τη τελευταία μέρα στο σχολείο. Από κάτω βάλαμε και τα Πασχαλινά δωράκια μας!😊
Οι φετινές μας λαμπάδες! Στις ίδιες αποχρώσεις( του άντρα μου και η δική μου). Τα τριαντάφυλλα, οι καρδιές και οι χάντρες είναι φτιαγμένα από πολυμερικό πηλό. Ο γιος μου έχει τη λαμπάδα που του πήρε η νονά του!
 Καλή Ανάσταση με Φως στις ψυχές όλων μας!!!


(Ν.Καλλικράτεια, Χαλκιδική)


4 σχόλια:

DIMI είπε...

Kαλησπέρα Σοφία μου!!Πολύ όμορφα στολίσατε τό Πασχαλινό δεντράκι σας!!Καί οι λαμπάδες σου σούπερ!Καί τού χρόνου!!!Καλό Πάσχα καί καλά Ανάσταση!!Καλά νά περάσετε!!Φιλάκια!!

nikol είπε...

Καλή Ανάσταση Σοφία μου , κάπου μπερδεύτηκα με το Πασχαλινό σου δεντράκι !!!
Φιλάκια πολλά

Tis Annios είπε...

Kαλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
Με υγεία, με ανταμώματα και χαρές....
Φιλιά...
**Αννιώ**

Uouo Uo είπε...thank you

سعودي اوتو